Functieomschrijvingen

 • Barmedewerker
 • Barbecue
 • Leeggoed
 • Opbouw/Afbraak
 • Sfeerbeheer
 • Vliegende ploeg

 • Barmedewerker

  Bier schenken is voor jou een kunst die de perfectie benadert? Voor een flesopener draai jij je hand niet om? Je houdt van de glimlach op het gezicht van de bierliefhebber voor wie jij efficiënt het gevraagde gerstenat voorziet? Dan ben jij onze barmedewerker!


  Barbecue

  Ons feestmaal! Mede door jou bereid? Ben jij de handige barbecue-harry die in een handomdraai de ribbetjes, worstjes en ander lekkers op de grill legt en aan de hongerige magen aflevert?


  Leeggoed

  Al die bierliefhebbers drinken onze frigo’s misschien al snel leeg! Om over de lege flesjes nog niet te spreken… Wil jij de bezoeker van voldoende gekoeld gerstenat voorzien, en vermijden dat we glasbreuk oplopen door een tapijt van lege flesjes aan de bar? We need you om ons leeggoed te beheren!


  Opbouw/Afbraak

  Zonder opbouw geen bierfestival; zonder afbraak geen netjes achtergelaten VIP-school (= geen festival het jaar daarna) ... Wil jij de helpende hand bieden die voor ons onmisbaar is om te voorzien in het beste bierfestival dat de bezoeker zich kan inbeelden? De zaal indelen, de frigo’s startklaar vullen, en/of achteraf opruimen? Op vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagavond en zondag ben jij onze held!


  Sfeerbeheer

  De VIP-school biedt ons de kans om ons festival op een aangename locatie te laten plaatsvinden, met binnen- én buitenmogelijkheid. Natuurlijk wensen we de aangename sfeer te bewaren. Ben jij wel gesteld op orde en netheid? Bezorg jij de bezoekers graag een propere, afgeruimde tafel? Help ons dan een handje in ons locatiebeheer!


  Vliegende ploeg

  Ben jij een manusje-van-alles, een durfal, of wil je je gewoon graag engageren voor ons mooie bierfestival zonder voorkeur van functie? Wij voorzien graag een vliegende ploeg die waar nodig bijspringt om het festival zo vlot mogelijk te laten verlopen. Iets voor jou?